16 Haziran 2017 Cuma

TPAO EMEKLİSİ 45 KİŞİ BÖLGEYİ GEZDİ (MEMURLAR.NET, 10 KASIM 2013-ADIYAMAN)

TPAO EMEKLİSİ (TPED ÜYESİ ÇALIŞANLAR VE EMEKLİLERDEN OLUŞAN) 45 KİŞİ BÖLGEYİ GEZDİ
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, Ankara’dan gelen 45 TPAO emeklisini Hasankeyf, Midyat, Mardin, Siirt, TPAO üretim sahalarını gezdirdi.
Merkezi Ankara’da bulunan ve kısa adı TPED olan “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma Derneği” Başkan Abdullah GÜÇLÜ ile Genel Sekreter Mehmet Beşir BİLGİÇ koordinatörlüğünde Güney Doğu Anadolu Bölgesine bir gezi düzenledi. Turistik ve özellikle tanıtım ve kültür amaçlı düzenlenen gezi kapsamında, başta Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na ait faaliyet sahaları olmak üzere, bölgedeki bütün tarihi, doğal ve turistik alanlar yer alıyor.
Bölge gezisi kapsamında: Başkan Abdullah GÜÇLÜ ve Genel Sekreter Mehmet BİLGİÇ önderliğinde Ankara'dan Batman'a gelen TPAO emeklilerinin petrol sahaları başta olmak üzere Siirt, Mardin ve Hasankef'teki tarihi yerleri gezdikleri bildirildi. TPAO'dan yapılan açıklamada "Ankara'dan gelen 45 kişilik emekli heyetini TPAO Batman Bölge Müdürü Gökan Akın, bölge Müdür yardımcısı Tuncay Köse, ve ünite amirleri karşıladı. Destek Hizmetleri Müdürü Ecir Demirkıran ve Sosyal İşler Şefi Necati Adıyamanlı nezaretinde 45, TPAO emeklisisi Mardin, Midyat, Siirt, Tillo ve Hasankeyf gezdirildi. Ayrıca TPAO petrol sahaları da gezdirildi" denildi. (10 Kasım 2013.Memurlar.Net)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder